۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۳:۰۶

حجت الاسلام علی براری:

فرهنگ فاطمی ضامن بقای جامعه اسلامی است/ فاطمیه دوم باید عاشورایی برگزار شود

فرهنگ فاطمی ضامن بقای جامعه اسلامی است/ فاطمیه دوم باید عاشورایی برگزار شود

پاکدشت - خبرگزاری مهر: رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت گفت: فرهنگ فاطمی ضامن بقای جامعه اسلامی است به همین خاطر فاطمیه دوم باید عاشورایی برگزار شود.

حجت الاسلام علی براری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به قرار گرفتن در ایام فاطمیه اظهار داشت: ایام فاطمیه فرصت بسیار مناسبی است که شخصیت و سیره حضرت زهرا(س) بیش از پیش در میان مردم ایران ترویج پیدا کند.

رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت افزود: اگر چه در زمینه بررسی ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) کارهای خوب و بزرگی صورت گرفته است اما هنوز حق این بانوی بافضیلت ادا نشده و بسیاری از جوانان با سیره و منش این بانوی گرامی اسلام آشنایی لازم را ندارند.

وی همچنین با بیان اینکه ترویج فرهنگ‌ فاطمی در جامعه نقش بسیاری مهمی در کاهش آسیب ‌های اجتماعی دارد، اظهارداشت: گسترش این فرهنگ نیازمند اقدام عملی و جهادی از سوی مسئولان است.

براری ادامه داد: شخصيت حضرت زهرا (س) در ابعاد مختلف زندگي آن حضرت، به عنوان الگو و نمونه‌ زندگي مطرح است و هر بعدي از زندگي آن حضرت، تجلي انوار جمال و جلال الهي است.

این کارشناس مذهبی اضافه کرد: شخصیت فاطمه زهرا (س) در ابعاد سیاسی و اجتماعی و جهادی، شخصیت ممتاز و برجسته ای است، به طوری که همه زنان مبارز و انقلابی و برجسته و سیاسی عالم می توانند از زندگی کوتاه و پرمغز او درس بگیرند.

وی عنوان کرد: بسیار مهم است که سبک و سیره زندگانی حضرت فاطمه(س) را در زندگانی خود جاری کنیم و این عمل در زمان حاضر که اسلام دشمنان بزرگی دارد و با راه های متفاوتی درصدد این است که مانع رسیدن سخن حق و نورافشانی اهل بیت(ع) به مردم شود، بسیار مهم تر است.

براری بیان داشت: حضرت فاطمه (س) بانویی فداکار بود که با شجاعت هرچه تمام در دفاع از حریم ولایت در مقابل دشمنان ولایت و امامت تا پای جان ایستاده و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نکرد و پیروی و اطاعت از ولی خدا درس مهمی است که  حضرت زهرای مرضیه به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد.

وی تأکید کرد: فاطمه زهرا(س) در مبارزات سياسي آن چنان مدبرانه و روشن عمل کرد تا روز قيامت همه متوجه اين بُعد از زندگي آن حضرت مي شوند چرا که آتش زدن خانه و شکستن پهلوي آن حضرت و مخفي بودن مکان دفن او روشنگر دفاع از ولايت و نشانه ظلمي است که در حق آن حضرت شده است.

این مسئول تأکید کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) دردها و اهانت‌ های فراوانی را تحمل می‌کردند تا دین اسلام ماندگار شده و از آسیب‌ ها جلوگیری کنند و از طرف دیگر فرزندانی در دامن حضرت فاطمه (س) پرورش پیدا کردند که باعث استحکام و ترویج دین اسلام و مکتب تشیع شد و این فرزندان به عنوان انوار الهی همیشه در همه اعصار می‌ درخشند.

رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت گفت: فرهنگ فاطمی ضامن بقای جامعه اسلامی است به همین خاطر فاطمیه دوم باید عاشورایی برگزار شود.

وی از سخنرانان و مداحان خواست تا در مجالس سوگواری حضرت زهرا(س) به سبک زندگی آن حضرت با موضوعات همسرداری، تربیت فرزندان، عفاف و حجاب و صرفه جویی پرداخته و همچنین در این مجالس و محافل به وحدت و انسجام اسلامی توجه ویژه داشته باشند.

کد خبر 2261255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha